Loading...

Instyle "Epoque Rent A Car" a aparut din pasiune pentru masinile de epoca si istoria automobilului, astfel incat intre noi si masinile noastre exista o relatie speciala, de prietenie, de admiratie si respect. Aceeasi relatie ne dorim sa o dezvoltam si cu clientii nostri, iar asta se va intampla cu siguranta deoarece odata ce ai pus piciorul intr-o limuzina de epoca, iti doresti sa revii.

Ceea ce ne-am propus noi este sa daruim emotii, zambete si clipe unice, deoarece o masina de epoca care sa va transporte la un eveniment, reprezinta un element de rafinament si bun gust la care aveti dreptul sa nu renuntati, este inca un motiv pentru a va transforma evenimentul intr-una dintre cele mai frumoase amintiri din viata.

Vila Old Cars se afla in Tara Barsei, intr-o veche localitate saseasca care poarta o arhitectura specifica, cu porti inalte si case masive: Cristian - Brasov. Oaspetii sunt asteptati intr-un ambient special amenajat cu gust si rafinament ce imbina intr-o maniera deosebita medievalul cu modernul, punand la dispozitie 12 locuri de cazare.

In centrul localitatii se afla Biserica Fortificata Evanghelica, foarte bine conservata, care troneaza impunatoare peste asezarea din care sasii au plecat in Germania dar revin pentru a reinvia obiceiurile si traditiile. Tot aici se afla si Rezervatia Stejarilor seculari de peste 400 ani si o comunitate care nu a uitat de obiceiuri si traditii.

VEZI SITE-UL OFICIAL AL VILEI!

Indiferent de eveniment, o limuzina de epoca aduce eleganta si bon tonul vremurilor de alta data, asigurand o nota cu adevarat memorabila evenimentului. Daca eticheta unui eveniment precum o nunta pune pe primul loc eleganta vestimentara, reclama stil si o prezenta placuta din partea tuturor, atunci masinile cu ce ar fi mai prejos?! Iti doresti o amintire unica si sa-i surprinzi pe cei din jurul tau? O sedinta foto cu una dintre masinile noastre poate fi cadoul ideal atat pentru un pasionat al fenomenului auto cat si pentru oricine apreciaza frumosul, esteticul si bunul gust.

Masinile pot fi inchiriate pentru:
• Nunti si evenimente speciale; • Tururi organizate ale orasului; • Sedinte foto-video; • Campanii si promotii pubilicitare; • Televiziune si film; • Evenimente corporate; • Parade si raliuri;

Intre noi si masinile noastre exista o relatie speciala, de prietenie, de admiratie si respect. Aceeasi relatie ne dorim sa o dezvoltam si cu clientii nostri, iar asta se va intampla cu siguranta deoarece odata ce ai pus piciorul intr-o limuzina de epoca, iti doresti sa revii.

Inchirieri masini de epoca Brasov | Instyle masini de epoca Brasov | Rent a car Brasov
Instyle "Epoque Rent a Car" Brasov
Inchirieri - Masini de epoca Brasov

Indiferent de eveniment, o limuzina de epoca aduce eleganta si bon tonul vremurilor de alta data, asigurand o nota cu adevarat memorabila evenimentului.

Inchirieri masini de epoca Brasov | Instyle masini de epoca Brasov | Rent a car Brasov
Instyle "Epoque Rent a Car" Brasov
Inchirieri - Masini de epoca Brasov